El FC l'Escala obre la segona volta contra el Júpiter a casa

El FC l'Escala ja pensa en el segon tram del curs. El primer rival serà el Júpiter, un rival directe que va veure com l'equip de Sepu s'emportava els tres punts de casa seva gràcies al gol d'Ignasi Massó, que és dubte pel partit de la segona segona volta.

El primer rival del FC l'Escala de la segona volta serà el Júpiter, un equip que ha guanyat aquesta jornada a Mollet per 2 a 3. El Júpiter va fer 3 gols seguits. Patrick Chico en el minut 13 feia el primer, Dani Ortega en el 18 feia el segon i Javi Ruiz un minut després feia el 0 a 3. A la segona part, el Mollet va posar el 2 a 3. En el 55, David Garcia aconseguia el primer gol local i en el 56, Víctor Rodríguez, feia el 2 a 3 final.

Recordem que el FC l'Escala en el partit de la primera volta va superar el Júpiter per la mínima. Va valer el gol del banyolí Ignasi Massó.

{{ tall Sepu, entrenador del FC l'Escala }}

En bàsquet, el sènior femení juga dos partits aquest cap de setmana. Dissabte a les 19h té derbi altempordanès a Roses i diumenge a les 18 h recupera el partit contra l'Olot a casa.

I en tennis taula, el CER l'Escala dissabte a les 17 h rep el Visit Pontevedra

En el duel de la primera volta, els gallencs van superar els escalencs per 4 a 1. A terres gallegues només va puntuar Iker González.