Publicitat
Publicitat

Balanç 1a volta FC l'Escala

El FC l'Escala ha completat la primera volta amb 19 punts. Set jugadors superen els 1.000 minuts: Marçal Saenz, Argi, Pau Ribas, Rami i Moha Chaoui. Durant la primera volta, Marçal Saenz ha estat titular en tots els partits i és el jugador que ha disputat més minuts.

El FC l'Escala ha tancat la primera volta a la desena posició del grup 1 de la Primera Catalana amb 19 punts, mitjana de 1,1. La porteria escalenca ha rebut 28 gols, mitjana d'1,7 gols per jornada. I els anxovers han fet 24 gols, mitjana d'1,5 gols per enfrontament.

El cos tècnic i els jugadors tenen ganes de fer més punts durant la segona volta.

El jugador de l'Escala que ha estat titular en tots els partits de la primera volta ha estat Marçal Saenz. I els 5 que han jugat més minuts: Marçal Saenz amb 1.347 minuts, Argi amb 1.273, Pau Ribas amb 1.263, Rami amb 1.208 i Moha Chaoui amb 1.080.

I quins han estat els jugadors que han rebut més targetes? Doncs Jam Baldeh amb 6 i després i ha un total de 6 jugadors que tenen 4 targetes. Són els casas d'Argi, Rami, Uri Sala, Toribio, Lluís Baldeh i Ayoub Haiba.

Durant la primera volta, el FC l'Escala ha tingut un total de 5 baixes: Nil Congost, Moha Chami, Arnau Gallardo, Koli Baldeh i Dudu.I els jugadors que han arribat per cobrir aquestes baixes han estat Pol Muniesa, David Barceló i Gerard Mercader.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar