Publicitat
Publicitat

Aquest dijous donació de sang

A punt per demà una nova jornada solidària de donació de sang. Es celebrarà al CER a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Es demana la màxima participació per anar recuperant les reserves del banc de sang.

Durant les festes de Nadal les donacions de sang baixen considerablement, en una època on es segueixen fent operacions, hi ha accidents i la sang es necessita com en la resta de mesos de l'any.Això fa que les reserves del banc de sang quedin al límit, és per això que a principis d'any es va fer una campanya excepcional de donacions per evitar que s'esgotessin.Des de l'Escala s'hi col·labora amb diverses donacions repartides al llarg de l'any.La primera d'aquest 2020 es fa aquest dijous dia 23 a partir de dos quarts de cinc de la tarda al CER.S'espera que el temps no faci quedar la gent a casa.L'associació de donants de sang de l'Escala creu que cal inculcar la necessitat de donar sang des de ben petits i es demana a les famílies que es treballi en aquest sentit.

Per cobrir les necessitats del banc de sang  fan falta l'equivalent a 1000 donacions diàries.S'espera que demà a l'Escala la resposta sigui important.

les donacions es poden fer al CER de dos quarts de cinc de la tarda a les 9 del vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar