Publicitat
Publicitat

La Festa de l'Esport serà divendres 7 de febrer

L'Ajuntament de l'Escala ha anunciat que torna a apostar per la Festa de l'Esport. Serà divendres 7 de febrer a partir de les 20 h i la novetat principal és que es farà a la sala polivalent. Enguany, es premiaran els èxits esportius del 2019, un any que ha estat marcat pels cinc títols que han aconseguit futbol i bàsquet.

El nou regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Escala, Botxi Minic, ha confirmat als mitjans de comunicació locals que es tornarà a fer la Festa de l'Esport per reconèixer els èxits esportius del 2019. Aquest acte, que serà el divendres 7 de febrer, es farà a la sala polivalent i no al MASLE com s'havia fet en altres edicions.

La llista de premiats oficial encara no s'ha donat a conèixer però no faltarà el reconeixement al primer equip de futbol per l'ascens a Primera Catalana, els tres equips de futbol base que van guanyar la lliga o el campionat que van aconseguir les jugadores de l'Infantil B. Tampoc passarà per alt, el gran any de l'atleta Aitana Radsma que s'ha fet amb 4 medalles d'or.

Cal recordar que el 2016 es va recuperar novament la Festa de l'Esport. L'última s'havia fet el 2010. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar