Publicitat
Publicitat

El sènior femení guanya el Celrà i el masculí perd contra el Porqueres

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala obre la segona volta amb una clara victòria contra el Celrà abans de disputar dos partits aquest pròxim cap de setmana. Les escalenques ocupen la quarta posició de la Tercera Catalana. I el sènior masculí perd contra el Porqueres i baixa a la quarta plaça. 

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala enceta la segona volta amb una clara victòria contra el Celrà. El resultat 60 a 33. Triomf de 27 punts de diferència. A la primera volta, la diferència va ser de 29. Els resultats dels quarts: 21 a 6, 33 a 13, 46 a 23 i 60 a 33. 

El pitjor quart de l'Escala va ser el segon, ja que va anotar 12 punts i el millor el primer, moment on va materialitzar 21 punts. L'escalenca Anna Casabella va fer 34 punts (5 triples, 6 cistelles de 2 i 7 tirs lliures). Els millors quarts del Celrà, el tercer i el quart, ja que va transformar 10 punts. El pitjor el primer perquè es va fer 6 punts. 

Per la seva banda, el sènior masculí ha perdut el primer dels tres primers partits d'alçada amb derrota. Derrota contra el Porqueres de 40 punts de diferència. 52 a 92. Els de Goran Minic van justos d'efectius i inclòs van haver de convocar un jugador del cadet. Això passa factura i en partits importants com el d'aquest dissabte, l'equip no ha pogut donar la millor versió. Tot això abans de jugar contra el Sant Feliu i el Begur.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar