Publicitat
Publicitat

El davanter Gerard Mercader fitxa pel FC l'Escala i podria debutar contra el Llagostera B

El FC l'Escala incorpora un nou davanter: Gerard Mercader. El cos tècnic busca més gol perquè la diferència de gols a favor i de gols en contra no sigui tan gruixuda. Mercader buscava més minuts perquè en el Banyoles dels deu partits que havia estat convocat en cap d'ells va ser titular. 

Arriba un nou davanter. El seu nom: Gerard Mercader. Arriba procedent del Banyoles i del filial del Llagostera, precisament l'últim rival de l'Escala de la primera volta del grup 1 de la Primera Catalana. Els llagosterencs són últims amb 10 punts i venen d'encetar el 2020 amb la primera victòria a casa contra el Mollet per 2 a 1. Els gols d'Eric Torres i David Lorente van servir per sumar els tres punts. 

Per la seva banda, l'Escala rep el Llagostera B havent perdut el primer partit de l'any a Santa Coloma de Gramanet per 2 a 1. El gol d'Ignasi Massó en el 66 no va servir per sumar el punt, ja que el capità Sergi Ramírez va fer-se un gol en pròpia porteria. La porteria de l'Escala és la tercera més golejada del grup. 

En bàsquet, el sènior femení aquest dissabte a les 16h rep la visita del Celrà, primer rival de la segona volta. I tot seguit, el sènior masculí té cita contra el Porqueres abans d'enfrontar-se en el Begur i el Sant Feliu. 

I en tennis taula, el CER l'Escala encenta la segona volta amb un derbi català contra el Borges. El duel és dissabte a les 17h de la tarda.

El resultat de la primera volta va ser de 4 a 1 i l'objectiu dels jugadors és millorar el marcador del passat 27 de setembre. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar