Publicitat
Publicitat

Estrena d'una nova pel·lícula nominada a Oscar

'Jo Jo Rabbit' arriba als cinemes amb sis nominacions d'Oscar, l'acompanyen la comèdia 'Jugando con fuego' i una nova entrega de 'Bad Boys' .

Mica en mica van arribant les pel·lícules nominades a la propera edició dels Oscars. Una de les sorpreses ha estat  'Jo Jo Rabbit'  la comèdia opta a sis estatuetes als Premis de l'Acadèmia i arriba aquest divendres a les sales.

Dirigida i interpretada per Taika Waititi i amb Scarlett Johansson en el paper de mare arriba 'Jo Jo Rabbit'  una sàtira sobre la II guerra mundial i aquella època a ulls d’un solitari noi alemanya anomenat Jojo.Jojo és un noi de 10 anys que pateix tot tipus de burles per part dels seus companys del campament mentre intenta encaixar en una Alemanya que aviat es veurà sotmesa a un règim nazi. Ara bé, el món d’en Jojo es capgirarà en el moment que descobreixi que la seva mare amaga una nena jueva a l’àtic de casa seva. Amb l’ajuda del seu amic invisible, el mateix Adolf Hitler, en Jojo s’enfrontarà a tots els seus dubtes i qüestionaria el que li han ensenyat. 

Ja fa uns anys que dins el setè art s'ha fet habitual tornar a gaudir de grans personatges i de les seves aventures amb diversos anys de diferència en són exemple Rambo, Terminator o American Pie. Doncs aquesta setmana serà el torn de 'Dos policias Rebeldes' que arriba amb una tercera entrega dels dos agents protagonitzats per Will Smith i Martin Lawrence. 

Ambdós policies es retroben a la seva cinquantena i aquest cop han d’entrenar un petit grup de policies novells, encapçalats per Vanessa Hudgens. Els dos veterans i l'equip juvenil del cos de policia hauran de patrullar junts per derrotar el líder del cartel de drogues de Miami,  Armando Armas. Aviat es trobaran al punt de mira i en perill de mort.

 Judy Greer, Brianna Hildebrand i John Cena són els protagonistes de la comèdia familiar de la setmana 'Jugando con fuego'. Un equip de bombers experts ajuden i salven tres germans durant un incendi forestal, incapaços de localitzar els pares dels nens, els bombers han de fer canvis en el seu dia a dia per adaptar-se al ritme dels petits. Així s'adonen que hauran d'afrontar una gran tasca durant dies: Fer de cangurs

I aquells que busquin terror el trobaran amb 'Malasaña 32', un film amb DO català i rodat a Madrid a mans del cineasta català Albert Pintó. Malasaña 32 és un film amb una fórmula clàssica però efectiva: un pis on el terror està a cada racó de l’edifici. L'angoixa és la protagonista d’aquesta pel·lícula que, a més, està inspirada en fets reals. S’explica la història d’una família que s’instal·la al madrileny barri de Malasaña, en un pis que es convertirà en el pitjor dels seus malsons.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar