Publicitat
Publicitat

Canvi de llogater al bar del CER

La setmana vinent es fa efectiu el canvi de llogater al bar del CER. Els llogaters actuals han renunciat a continuar oferint el servei i ahir la junta de govern va aprovar l'adjudicació a un nou llogater per un període de quatre anys.

L'Ajuntament va assegurar ahir la continuïtat del bar del CER. Després que els llogaters actuals haguessin comunicat la renúncia a continuar prestant el servei, es va obrir el procés de licitació que es va resoldre ahir al matí en junta de govern local, amb l'acord d'adjudicació del servei per als propers quatre anys.

El nou adjudicatari és Eva Juncà Barea. No hi ha canvis significatius en les condicions del lloguer. S'ha aplicat un model absolutament continuista respecte el que era vigent fins ara.

El calendari del canvi, doncs és aquest: diumenge, últim dia dels llogaters actuals; de dilluns a dimecres, el bar romandrà tancat; i dijous vinent, 23 de gener reobertura amb els nous llogaters.Respecte el CER com a entitat, val a dir que ja s'ha fixat la data de l'assemblea general de socis. Serà el divendres 28 de febrer, el divendres després de Carnaval, el del cap de setmana de la Vila del Llibre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar