Gol en pròpia porteria en el minut 90 que condemna a l'Escala a Santa Coloma de Gramanet (2-1)

El FC l'Escala comença el 2020 encaixant derrota al camp del Santa Coloma de Gramanet per 2 a 1. La porteria escalenca és la tercera porteria més golejada i això està passant factura. Dels 15 partits disputats, l'equip de Sepu ha encaixat 28 gols, gairebé dos gols per enfrontament.

El FC l'Escala torna amb les mans buides del camp de Santa Coloma de Gramanet. Derrota per 2 a 1 en el minut 90 amb el gol en pròpia porteria del capità Sergi Ramírez.

L’últim desplaçament de l’Escala de la primera volta va ser molt interessant. Els dos equips van desplegar un gran joc amb arribades constants. Els tres gols es van veure a la segona part.

En el minut 62, Michael Owono trencava l’empat a 0 inicial. Quatre minuts després, Ignasi Massó empatava el partit. I el 2 a 1 arribava en el minut 90 amb una falta a pilota parada. Mala sortida del porter Moha que culmina amb un gol en pròpia porteria del capità Sergi Ramírez. El dorsal 7 enviava la pilota a la xarxa amb un cop de cap.

La jornada anterior era Argi que es feia un gol en pròpia porteria i aquesta setmana ha estat Sergi Ramírez.