Publicitat
Publicitat

L'Associació Skala Màgica es farà càrrec de les activitats dels Reis d'Orient

La Festa del Patge i la Cavalcada de Reis a partir d'ara s'organitzaran des de la nova Associació Skala Màgica, que agafa el relleu de l'Associació Cultural El Rosetó, que se n'havia encarregat els últims 20 anys. 

Anunci 0s

Des de fa 20 anys la organització de la festa del Patge i la Cavalcada de Reis ha anat a càrrec de l'Associació Cultural El Rosetó.La junta ja va manifestar la voluntat de deixar-ho aquest any i donar pas a d'altres persones.Qui ha agafat el relleu ha estat una nova associació, Skala Màgica, que se'n farà càrrec a partir d'ara.El Rosetó, també a junta nova seguirà organitzant el Via Crucis Vivent.De tota manera des d'El Rosetó, hi ha predisposició en ajudar i assessorar a l'Skala Màgica en el que convingui.

Des de la nova Associació l'Skala Màgica s'explica que s'hi ha posat molta il·lusió i ganes de treballar.Nova organització i noves idees, que s'han comentat amb els responsables del Rosetó per millorar la Festa del Patge i la Cavalcada.

Xavi Torrent i Joan Brugués són els convidats d'aquesta setmana al programa Parlem de Canal 10 Empordà.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar