Publicitat
Publicitat

L'Escola de Música ofereix tallers de dansa

L'Escola de Música el Gavià obre la porta a la dansa oferint tallers amb la ballarina Eva Mas. De moment per al primer trimestre d'aquest any però amb voluntat de consolidar-ho dins l'oferta formativa anual, si hi ha prou demanda. Aquesta setmana s'han obert les pre-inscripcions

Aquesta setmana s'han obert inscripcions per als tallers de dansa en les modalitats de modernjazz, dansa índia, dansa oriental i dansa contemporània. Tots ells impartits per la ballarina i coreògrafa Eva Mas i gestionats des de l'Escola de Música El Gavià. Fa temps que l'escola volia oferir la disciplina de dansa al costat de la de música, però fins que no ha trobat la professional indicada no ha estat possible fer-ho.

Les inscriipcions s'han de formalitzar a la secretaria de l'Escola de Música El Gavià. Es faran sessions de 45 minuts i el preu serà de 35€ al mes, amb el benentès que per a poder engegar cal u n mínim d'inscrits.

Els tallers estan pensats tant per a infants com per adolescents i fins i tot adults.

S'ha proposat, de moment, tallers per a un trimestre. Si es cobreix un mínim de demanda, podria obrir-se un segon trimestre. Tot plegat, amb un horitzó d'incorporar la dansa en l'oferta regular anual de l'escola El Gavià.

Les preinscripcions estaran obertes fins el divendres de la setmana entrant.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar