Publicitat
Publicitat

Tres guerres diferents a la pantalla gran

Arriba a la pantalla gran la guanyadora de dos globus d'or '1917', l'acompanyen 'La guerra de las corrientes', la catalana 'La Innocència' i molta comèdia.

Setmana de tornar a les rutines habituals després de festes, la cartellera també agafa ritme de nou i arriba amb carregada de novetats. Ho fa amb la gran guanyadora del Globus d'or 2020, amb cinema fantàstic, espanyol, català i una súper producció Xina amb Jackie Chan i Arnold Schwarzenegger de protagonistes. 

La més destacada de la setmana serà '1917' el més nou del reconegut director Sam Mendes i la gran guanyadora del globus d'or amb els premis de Premi a Millor Pel·lícula i el de Millor Direcció. Un film de temàtica bèl·lica amb la primera guerra mundial de protagonista i amb una història ambientada amb l'avi del mateix director. 

Dos joves britànics, reben una missió que sembla pràcticament impossible. En una carrera contrarellotge, hauran de travessar el territori enemic per lliurar un missatge que evitarà un atac mortífer contra centenars de soldats, entre ells el germà d'un dels protagonistes. Un film amb un gran repartiment entre ells:  George MacKay, Dean-Charles Chapman, Mark Strong, Richard Madden, Colin Firth o Benedict Cumberbatch.

I precisament Benedict Cumberbatch serà el protagonista de 'La guerra de las corrientes' on l'acompanyaran Michael Shannon, Nicholas Hoult, Katherine Waterston i Tom Holland. 

Thomas Edison i George Westinghouse, dos genis que es van disputar el control de la indústria elèctrica a finals del segle XIX. 'La guerra de las corrientes', se centra en la disputa i la rivalitat que va existir entre aquests dos genis.  Després de meravellar el món il·luminant Manhattan, Thomas Edison  va crear-se un enemic important com Westinghouse qui va  detectar alguns defectes en el sistema de corrent continua d’Edison. Amb l’ajuda de Nikola Tesla, van presentar una alternativa basada en la corrent alterna.

I no deixem les guerres, però anem cap un altre camí, passem als drames familiar de pares i filles i l'adolescència amb 'La innocència' òpera prima de la directora Lucía Alemany que compte amb diverses nominacions als Gaudí. 

La Lis és una adolescent que somia ser artista de circ i sortir del poble on va néixer. Durant l'estiu, Lis entre amb plena adolescència, conflictes amb els seus pares i descobreix l'amor amb un noi una mica més gran que ella. La falta d’intimitat i la tafaneria del poble obliguen la Lis a portar aquesta relació en secret, perquè no vol que se sàpiga. Aquest estiu idíl·lic s’acaba i, amb l’inici de la tardor i un embaràs. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar