Publicitat
Publicitat

Convocatòria 22a Beca de Primavera

L'Ajuntament publica la convocatòria de la 22a Beca Internacional de Primavera per a les arts plàstiques. Certamen caracteritzat per un premi consistent en una estada de tres mesos a la casa forestal i la possibilitat d'exposar, durant l'estiu, a la casa del gavià.

Els joves creadors del món de les arts plàstiques tenen l'oportunitat de desenvolupar els seus projectes des d'un entorn bucòlic i únic com el de la casa forestal del nucli medieval de Sant Martí d'Empúries, autèntica talaia amb la badia de Roses com a teló de fons. S'acaben de publicar les bases de la vint-i-dosena edició de la beca internacional de Primavera que convoca cada any l'Ajuntament de l'Escala i que té com a objectiu principal el d'afavorir la creació i divulgació contemporànies en el món de les arts plàstiques tot interactuant amb uns espais i un entorn singulars. Tant és així que l'atractiu principal d'aquesta beca és que el guanyador disposa de tres mesos d'estada en aquesta casa per a desenvolupar el seu projecte creatiu.

El premiat o premiada amb aquesta beca rep, a banda dels tres mesos d'estada a la casa forestal una ajuda de 2.500 euros i la realització d'una exposició a les sales d'exposicions de l'Escala el mes posterior a la finalització de la beca. Quinze dies a la casa del Gavià i quinze dies a la del castell carolingi de Sant Martí d'Empúries.

Les bases per optar a la beca es troben exposades al web municipal. Els candidats han de presentar les seves propostes abans del dia 3 de febrer, adreçades al correu becaprimavera@lescala.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar