Publicitat
Publicitat

Hàbits saludables després de festes

Després de les festes de nadal i els excessos d'aquestes dates. El més important és recuperar una alimentació sana i fer una mica d'exercici, dos factors molt importants per netejar el cos i millorar el dia a dia. 

Any nou vida nova! En aquesta època, és molt comú plantejar-se reptes i metes noves per complir durant l'any nou acabat d'estrenar. Un dels primers objectius proposat sòl ser fer vida sana i això implica un canvi amb l'alimentació. Començar a menjar de manera més sana i equilibrada, amb l'ajuda d'una mica d'exercici físic. 

Les festes nadalenques, per a la majoria de persones, comporten un excés de calories i d'aliments. Aquesta alteració d'hàbits pot portar problemes com digestions pesades, acidesa o intoleràncies alimentàries. Per aquest motiu els és important beure molt de líquid per tal de depurar l'organisme , evitar aliments greixosos i potenciar la verdura i el peix, d'aquesta manera tornem a equilibrar les funcions vitals del cos. La voluntat de cadascú és la base per iniciar el procés depuratiu postnadalenc. I és molt important recordar que no existeixen dietes ràpides o miraculoses.

Tal com recomanen els especialistes el més indicat és fer cinc àpats i aportar tots els nutrients essencials i necessaris per a l'organisme.De fet quan comença un any nou és segurament el moment més indicat per fixar objectius nous i plantejar hàbits d'estil de vida saludables que permetin aconseguir un benestar mental i físic per millorar la qualitat de vida.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar