Publicitat
Publicitat

L'Escala celebra per primera vegada les Campanades de Fi d'Any

L'Escala celebra per primera vegada i a la Plaça de l'Església  les Campanades de canvi d'any. Hi han participat més de 400 persones que han celebrat l'entrada al 2020 amb raïms i cava com marca la tradició.

Per primera vegada a l'Escala s'han celebrat les Campanades de Fi d'Any de manera col·lectiva.L'escenari escollit ha estat la Plaça de l'Església que s'ha omplert amb més de 400 persones.Des de l'Àrea de Cultura, que havia organitzat l'acte, hi havia dubtes sobre quina seria la resposta de la gent, acostumada a celebrar-ho a casa i després anar cap al ball a la Sala Polivalent.Això sí, la majoria de persones han esperat a última hora per  anar a la Plaça, quasi buida a tres quarts de dotze i plena a vessar tant sols deu minuts després.La vetllada ha estat amenitzada musicalment per Disco Mòbil Sons, amb Jordi Roura fent de mestre de cerimònies.Entre les primeres 150 persones que hi van arribar es van repartir bosses de cotilló, el cava i el raïm se'ls portava cadascú.A l'acte hi van assitir tant gent del municipi com visitants, que després de sopar al restaurant van tenir la oportunitat de celebrar les campanades en companyia.

Entre els participants a la festa hi havia moltes famílies al complet, que van poder passar una molt bona estona celebrant el canvi d'any.Vista l'experiència no es dubte en repetir de cara a l'any vinent.

La celebració continuava al Ball de Fi d'Any a la Sala Polivalent, que no es va omplir fins prop de les tres de la matinada.Va ser dia de xifra rècord amb un total de 1070 persones que van passar per la instal·lació.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar