Publicitat
Publicitat

L'Escala regala tortells als majors de 90 anys

Durant les Festes de Nadal l'Escala recorda els més petits de les famílies amb la Festa del Benvingut Nadó i no s'oblida dels més grans. Com s'ha convertit en tradicional es reparteixen tortells entre les persones més grans del municipi, una manera de reconèixer la seva trajectòria.

Durant tota aquesta setmana l'alcalde de l'Escala Víctor Puga, acompanyat de regidors del consistori com Marta Rodeja o Ramona Viella, estan repartint tortells a totes aquelles persones més grans de 90 anys, una activitat que s'ha convertit en tota una tradició.

L'objectiu  és retre un petit homenatge als veïns de major edat reconeixent la seva trajectòria vital i fent-los arribar l'estima i respecte de tota la població. Aquest 2019 s'entreguen un total de 78 tortells, 4 més que l'any passat.L'ajuntament encarrega els tortells a les diferents pastisseries del municipi.Els majors de 90 anys els reben amb sorpresa i agraïts.

Reconeixement als més grans i també als més petits, ja que enguany es celebra la desena del Benvingut Nadó, una recepció oficial als nounats, els nous escalencs nascuts durant el 2019.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar