Publicitat
Publicitat

Un milió d'euros en premis a l'Anxova Milionària

Els premis grans de la Loteria de Nadal passen de llarg de l’Escala. Tot i això, en premis menors, pedreres, terminacions i reintegraments, l’Anxova Milionària haurà repartit quasi un milió d’euros en premis. 

Cues constants a la porta de l'Anxova Milionària, l'administració número 1 de loteria de l'Escala al llarg de tot aquest matí. El perfil era de clients que juguen a la loteria nacional i passaven a comprovar terminacions i premis menors dels seus dècims i participacions del sorteig d'ahir, el de la Grossa de Nadal. Els premis grans han passat un any més de llarg de l'Escala. 

 

No obstant, només en terminacions, pedreres, reintegraments i altres valors menors, es calcula que es repartirà prop d'un milió d'euros en premis. 

Cada any és més fàcil tenir accés als números premiats, ja sigui via qualsevol mitjà escrit o digital, o ja sigui a través de la web de loteries de l'estat mateix. Tot i això, sempre hi ha qui prefereix comprovar-ho directament a l'administració de loteria. Aquest seria precisament el perfil dels qui s'han anat acostant al llarg d'aquest matí a l'Anxova Milionària.

I molts d'aquests premis menors, tornen a ser invertits en loteria, sobretot en aquells dècims als qui els correspon únicament un reintegrament pel seu mateix valor.

El sorteig de Nadal és, any rere any, el que té més participació. I malgrat l'aparició d'altres sortejos en dates assenyalades, continua essent el principal, el que genera més moviment i seguiment.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar