Publicitat
Publicitat

Music for Food amb The Band

La Sala Polivalent acull demà la primera edició del "Music for food", una iniciativa solidària on l'accés a la sala està condicionat a l'aportació d'aliments de llarga durada. Tot el que es reculli es canalitzarà a través del Servei Municipal de Distribució d'Aliments.

Demà a la nit, la Sala Polivalent de L’Escala viurà una gran nit musical i solidària, amb el ritme de Sons DJ i el concert en directe de la banda de covers The Band. Es tracta d’una iniciativa que fa servir la música com a vehicle per lluitar contra les dificultats que pateixen les famílies de l’entorn més proper, principalment, els problemes d’accés als aliments. En el període nadalenc, al recapte d’aliments se suma el de joguines per als infants. L’acte de demà consisteix en un concert solidari a càrrec del conjunt musical THE BAND, que interpreta en directe grans èxits del pop-rock internacional, amb una posada en escena participativa. 

Music for food és una iniciativa que va néixer a Barcelona de la mà del grup The Band, que Josep Lluís Pérez coneix molt bé.

Abans i després del concert de THE BAND, que començarà a les 23.30 hores, la l’animació anirà a càrrec de Sons DJ. Al llarg de tota la nit hi haurà servei de barra a l’interior de la Sala Polivalent. SIbarrita destinarà la totalitat dels beneficis de la venda a entitats escalenques sense afany de lucre. Per accedir a la Sala i gaudir del concert només cal aportar aliments i/o joguines solidàries, que es faran arribar a famílies necessitades a través del Banc dels Aliments de L’Escala i de Creu Roja. Com a alternativa, qui no porti productes solidaris també podrà accedir abonant una entrada simbòlica de 3 euros, amb els quals es compraran més aliments i joguines. Entre els aliments més demandats hi ha els articles d'alimentació no peribles, com llegums, arròs o pasta. També llaunes i brics de conserva com tonyina, tomàquet fregit, blat de moro, fruites en almívar o en el seu suc, entre d'altres. Altres productes molt valorats són la llet i l'oli. Pel que fa a les joguines, es recomana que siguin educatives i que estimulin els sentits i, en cap cas, bèl·liques o sexistes. Juntament amb THE BAND, l’esdeveniment del proper dia 21 ha estat impulsat per diverses entitats i empreses escalenques, com la Unió de Botiguers i Empresaris Turístics de L’Escala (UBET), Sons DJ, Sibarrita.com i la col·laboració de l’Ajuntament de L’Escala. La festa es celebra demà per primer cop, però amb voluntat que tingui continuïtat.

Altres personalitats locals també s’han implicat en la difusió del concert; és el cas de l’actor Isaac Alcayde i la seva companyia Surikata, els esportistes Pau Esponellà, Iker González i Valery, Espartac Peran, Camil Ros i Jordi Jacas, entre d’altres. THE BAND El grup musical THE BAND versiona en directe èxits del pop-rock de les darreres dècades. Els seus concerts rendeixen tribut a la millor música de les dècades dels 60, 70, 80 i 90, des de Dire Straits a Beatles i Rolling Stones passant per Eagles i Pink Floyd. La posada en escena de THE BAND destaca pel seu dinamisme, per l’excel·lent qualitat dels músics i vocalistes i per la bona sintonia que estableixen amb el públic. THE BAND és una banda com les d’abans, amb un directe potent, d’alta qualitat musical i repertori evocador.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar