Publicitat
Publicitat

Cantades Escolars 2019

L'Escola Esculapi i Empúries celebren els seus concerts de Nadal. Concerts clàssics amb temes de totes les èpoques i acompanyats per un bon nombre de familiars.

Setmana de comiats escolars i cantades de nadal, un any més les escoles de l'Escala han celebrat els seus concerts de nadal. Com ja fa uns anys, els dos centres han fet les seves cantades a la Sala Polivalent, un espai que permet una bona entrada de públic i més comoditat per tots els alumnes.Els primers a pujar a l'escenari van ser els nens i nenes de l'Esculapi, els quals van cantar temes amb català i també amb anglès. Dels més petits fins als més grans van anar passant per l'escenari, acabant amb una interpretació molt personal de tots els mestres del centre.

L'endemà va ser el torn de l'escola Empúries on tots els cursos cantaven entre una o dues cançons. Temes de tots els temps amb cançons amb català i també anglès. Els mateixos alumnes presentaven els temes dels seus companys, en aquesta ocasió els cursos van actuar sense ordre de més petit a més gran, això si els últims en pujar a l'escenari també va tot l'equip docent.

Les cantades de les escoles Empúries i l'Esculapi es podran veure íntegres per Canal 10 Empordà durant aquests dies de programació especial de Nadal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar