Publicitat
Publicitat

Tallers de Nadal a la Biblioteca

La biblioteca continua amb els seus tallers de nadal aquest dissabte dia 21 amb un taller dedicat a l'elaboració d'entrants freds i postres de nadal. El primer va ser tot un èxit, tots els participants van aprendre a fer una corona de nadal.

Anunci 0s

La biblioteca ha organitzat per aquests dies de Nadal tallers amb temàtica festiva, des de com fer una corona de nadal, elaboració d'entrants fins a com vestir-se. Tres tallers que van començar dissabte passat amb un el de com fer una corona de nadal i parament de la taula, un acte on van participar una vintena de persones que van descobrir detalls i secrets per aconseguir una bona decoració al llarg d'aquests dies, especialment a taula. Un taller dividit en dues parts, primer fer el muntatge d'una corona i tot seguit com parar amb estil la taula de nadal. 

Els tallers continuen aquest dissabte dia 21, amb una proposta gastronòmica com és elaboració d'entrants freds i postres de nadal. Seguirà el dia 28 amb detalls de com vestir-se i maquillar-se per una nit de festa. Tots els tallers es fan al segon pis de la Biblioteca, són gratuïts i cal inscripció prèvia a l'oficina de turisme.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar