Publicitat
Publicitat

Star Wars tanca trilogia

Star Wars tanca trilogia amb 'L'ascens de Skywalker', la pel·lícula de la setmana. L'acompanya la segona part de Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho.

Setmana de poques estrenes, però de molta rellevància. La més destacada serà 'Star Wars: L'ascens de Skywalker' capítol final de la saga iniciada l'any 77, però no el final de l'univers Star Wars.  J.J. Abrams es va fer càrrec ja de la primera pel·lícula d'aquesta trilogia amb 'El despertar de la força' i ara torna a la direcció d'aquest univers després de la controvertida 'Els últims jedi' escrita i dirigida per Rian Johnson. 

Els vells líders de la resistència  han mort. Els rebels, en una fugida desesperada, han fet una crida a la galàxia per intentar animar tots els detractors de l’imperi en el que sembla una ofensiva final. Una crida que ha tingut bona resposta. Ara Kylo Ren és el líder suprem del Primer Ordre tot i que sembla que vells lideratges del costat fosc tornen. Aquesta serà l’última gran batalla pel futur de la galàxia.

Per un públic menys galàctic la seva opció serà la segona entrega de 'Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho? ' ara titulada 'Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho... ahora?'El matrimoni de Claude i Marie Verneuil ha acceptat per fi les parelles de les seves filles, un àrab, un jueu, un xinés i un africa. Quan semblava que tot tornava a la normalitat, els pobres pares rebran una noticia encara pitjor: Els seus quatre gendres estan decidits a abandonar França amb les seves parelles i fills per trobar fortuna a l'estranger. Motiu pel qual hauran de buscar una solució per evitar els que ells consideren una tragèdia familiar. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar