Publicitat
Publicitat

Aquest diumenge Sorteig Loteria de Nadal

Aquest diumenge arriba el sorteig de la loteria de Nadal, enguany les vendes mantenen les xifres de l'any anterior i els números més buscats continuen essent dates senyalades i la terminació número 13.

Les administracions de loteria registren aquests dies molta activitat, quan falten només tres dies pel sorteig de Nadal. L'Administració de Loteria número 1 de l'Escala 'L'Anxova Milionària', ho té tot a punt per poder repartir sort aquest diumenge, de moltes de les combinacions ja estan esgotades de fa dies. Pel que fa a les vendes, es mantenen. Ara per ara són les mateixes que l'any anterior.

És un misteri l'origen de la relació entre el número 13 amb la sort, tenint en compte que els números premiats responen a l'atzar. Des de l'Escala, el 13 i el 69 són números molt buscats, de fet les dues terminacions  fa dies que s'han esgotada. Un fet molt curiós si mirem estadístiques doncs no es tracta de terminacions molt afortunades a l'hora de repartir el primer premi. Les més premiades han estat les acabades en 85, seguida de la terminació en 57. Altres combinacions escollides pels escalencs i per molts catalans són dates importants com aniversaris, naixements o celebracions destacades.

El poble de l'Escala és un poble amb sort, pràcticament han caigut tots els premis coneguts. De fet el divendres passat l'ONCE va repartir 100.000 euros amb el cuponazo. Desiderio Mateos, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització, és qui va portar la sort des del seu punt de venda amb el número 63178 i la sèrie 071. Ara per ara, a l'Escala només falta donar el premi gros de Nadal i el de Reis. Dos premis que es resisteixen a passar per l'Escala.

Les combinacions per escollir número són infinites. A algú li tocarà, i això està clar encara que les possibilitats de comprar el número guanyador són infinitament petites.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar