Publicitat
Publicitat

Compte enrere per a la Cursa de la Dona 2020

Des de fa dies s'han obert les inscripcions de la Cursa de la Dona de l'Escala 2020 i a diferència dels anys anteriors el ritme està essent elevat. És per aquest motiu que l'organització aconsella formalitzar la inscripció abans del 10 de gener perquè d'aquesta manera tothom tindrà la talla correcta de la samarreta.

La conferència sobre la distròfia muscular infantil de Duchenne i Becker a càrrec del Doctor Carlos Ortez del passat 28 de novembre i el sorteig del quatre de Montse Planella, membre del Grup 3 colors, han estat els dos actes que han donat el tret de sortida a la Cursa de la Dona 2020. 

El tercer i darrer esdeveniment serà ja la cursa del diumenge 26 de gener. Les inscripcions, que estan valorades en vuit euros, ja són obertes des de fa dies i s'han de formalitzar o l'Oficina de Turisme o a www.curses.cat. El ritme està essent frenètic. L'organització aconsella fer-les abans del 10 de gener. 

La Cursa de l'any passat va recaptar més de 8.000 euros, una xifra que es vol tornar a repetir. Una de les novetats d'enguany hi podran participar homes perquè la distròfia muscular infantil de Duchenne i Becker afecta als nens. 

Un dels objectius de l'organització és superar les 1.500 inscripcions. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar