Publicitat
Publicitat

Socialització de llibres a l'Institut

Ajuntament, institut i ampa del centre acorden impulsar un projecte de socialització de llibres de text a l'institut. El projecte es posarà en marxa a partir del curs vinent.

La regidora d'educació Maite Cortés, va ser la convidada al programa la casa de la vila. Amb ella va parlar-se durant trenta minuts de la situació actual dels centres escolars, l'ús dels mòbils a l'institut, així com temes de l'escola d'adults o els treballs per implantar a l'Escala un futur cicle de grau mitjà o superior.  Durant l'entrevista es va comentar la implantació durant el curs vinent de la socialització de llibres de text a l'institut. Un projecte implantat des de fa temps a les dues escoles, ara fa el salt a l'institut amb el suport de l'Ajuntament, l'AMPA i el mateix centre.

Des de fa uns anys -i especialment després de la crisi econòmica- cada vegada més escoles s'organitzen per evitar aquest esforç econòmic socialitzant els llibres de text o dit d'una altra manera reaprofitant els llibres any rere any. Això vol dir que els llibres deixen de pertànyer a cada alumne i són propietat de l'escola. Per tant, un cop s'acaben les classes, els llibres es queden al centre. Un cop aprovat, ara serà l'AMPA qui decidirà la millor manera per normalitzar el procés a l'Institut el Pedró.

Tota l'entrevista la podeu trobaral web de la televisió: www. canal10.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar