Publicitat
Publicitat

Segona edició del concurs Juga-t'ho

L'Institut el Pedró posa en marxa la segona edició del concurs "Juga-t'ho" amb el qual vol promoure el gust per a la lectura entre els alumnes i la població en general. Aquesta setmana s'ha publicat la segona prova, que gira entorn el món de la novel·la gràfica.

Sota el lema Juga-t'ho s'hi amaga un concurs promogut des de la biblioteca de l'Institut El Pedró de l'Escala per a la promoció de la lectura i el món cultural en general. A partir de cinc proves que els concursants han d'anar superant, es pot accedir a interessants premis. L'objectiu principal del concurs és arrencar el gust per la lectura i obrir l'institut a la població. I és que hi poden participar tant els alumnes del centre com tothom qui ho vulgui de l'Escala.

El concurs va arrencar l'últim cap de setmana de novembre amb una primera prova relacionada amb l'èxit de vendes que ha estat la trilogia "Guardians de la Ciutadella" de Laula Gallego. Ara s'ha obert la segona, aquesta centrada en el món de la novel·la gràfica i els universos de les grans editorials americanes Marvel i DC Còmics.

Qui hi participi haurà de lliurar, sense inscripció prèvia, els resultats de la prova al correu electrònic biblioteca@inselpedro.cat abans del dilluns 27 de desembre. El premi per al guanyador consistirà en un val de 30€ per a comprar en botigues agremiades a la UBET. La temporada completa del "Juga-t'ho" consta de cinc proves. La tercera estarà vinculada amb la Guerra Civil i l'EScala que es farà durant la segona quinzena de gener i tindrà un premi d'un val de 50€ per gastar en botigues de la UBET. La quarta, anirà sobre cançons de bressol d'arreu del món, per la primera quinzena de febrer, amb dos premis: una visita privada a TV3 i assistència a un dels seus programes per al guanyador i dues entrades per al concert d'Ítaca a l'Esacla per al finalista. La cinquena és la prova final. Tindrà lloc durant el cap de setmana de La Vila del Llibre, a finals de febrer, la prova es mantindrà en secret fins al dia en qüestió i el premi per al guanyador serà una experiència al Windoor d'Empúriabrava.

Tot plegat, amb la voluntat que la lectura i la cultura siguin experiències positives i acabin formant part de la vida quotidiana de tothom.

Les persones participants al "Juga-t'ho" poden rebre més d'un premi si aconsegueixen superar diferents fases del concurs. Tots els premis es lliuraran en l'acte públic del 29 de febrer, el mateix dia de la prova final.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar