Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala vol trencar la mala ratxa de resultats a Parets

El FC l'Escala visita un camp que com el Nou Miramar s'estrena aquest any el grup 1 de la Primera Catalana. Els escalencs es desplacen aquest diumenge a l'estadi del Parets. Els dos equips necessiten sumar punts perquè porten una mala dinàmica pel que fa a resultats.

El FC l'Escala vol sumar la cinquena victòria del curs en el tretze partit de la competició aquest diumenge al camp del Parets, un equip que com l'Escala no passa pel seu millor moment. Els dos equips han pujat aquest any al grup 1 de la Primera Catalana i els hi està costant. Parets i l'Escala arriben al duel d'aquest cap de setmana havent encaixat derrota la jornada anterior.

En bàsquet, el sènior femení del Club Bàsquet l'Escala té dos partits a casa aquest cap de setmana. Dissabte a les 4 rep la visita del Farners i diumenge a 2/4 d'1 té derbi contra el Figueres. Aquests dos enfrontaments arriben després de perdre a la pista del líder Fontajau. Les de Susi Martí i Pau Esponellà són novenes amb cinc victòries i tres derrotes.

El sènior masculí dissabte a 1/4 de 8 de la tarda visita la pista del Llagostera després de superar agònicament al Santjoanenc, una victòria que arribava després de la derrota contra a Sant Hilari. Els de Goran Minic s'enfronten a un Llagostera que com l'Escala ha guanyat 4 partits i n'ha perdut dos.

{{ tall Albert Comas, jugador del CB l'Escala }}

En tennis taula, el CER l'Escala dissabte a les 5 de la tarda rep la visita de l'Irún Leka Enea, un equip que tradicionalment ha guanyat a l'equip escalenc i que actualment és segon a un punt del líder Cajasur Priego de Còrdova. El conjunt escalenc ha sumat 7 punts dels 8 possibles en les quatre últims partits i ha escalat posicions ràpidament. L'equip fa quatre partits jornades que no encaixa cap derrota després d'un inici amb quatre derrotes seguides. 

En tennis, l'equip masculí +40 diumenge a les 10 juga a casa contra el Celrà i l'infantil femení té compromís a la pista de l'Olot. 

En pàdel, l'equip femení vol sumar la cinquena victòria del curs aquest cap de setmana a Torremirona. Les escalenques encara no coneixen la derrota.

I en atletisme, dissabte al matí, a partir de les 10, l'Escala tornarà a ser escenari del circuit comarcal de cross. És una activitat impulsada pel Consell Esportiu de l'Alt Empordà amb el suport d'ajuntaments, AMPA's i entitats de la comarca que té com a objectiu fomentar l'esport de base. 

I acabarem explicant-vos que dissabte a les 4 hi ha la presentació del futbol base (18 equips). 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar