Publicitat
Publicitat

Més Jumanji a la pantalla gran

La segona part de les aventures de Jumanji arriba aquesta setmana a la pantalla gran, també ho fan una nova versió de 'Navidad Sangrienta' i el més nou de l'actriu Eva Green 'Próxima'.

La maquinària del setè art no para, aquesta setmana ens hem emocionat amb un anunci publicitari amb l'extraterrestre més mediàtic: ET que torna a la terra per Nadal, també han vist la llum les primeres imatges de la segona entrega de Wonder Woman aixecant grans expectatives i també hem vist com les plataformes digitals com Netfilx, Appel o Amazon han entrat de ple dins les nominacions dels globus d'or amb les seves produccions. 

I en mig de totes aquestes novetats, la cartellera tampoc para el seu ritme i aquesta setmana arriben set estrenes a les sales. Entre elles la més mediàtica 'Jumanji: Siguiente nivel', segona part de les aventures de La Roca i companyia.El remake de 'Jumaji' el film d’aventures protagonitzat per Robin William, va ser un èxit de taquilla el desembre de 2017. Vista els resultats ja es va anunciar immediatament una segona part, proposat així una saga de pel·lícules d'aventures amb el joc jumanji de protagonista.  Doncs aquest cap de setmana arriba aquesta segona part amb el mateix repartiment que la primera on destaquen Dawney Johnson i Kevin Hart, amb la incorporació de nous fixatges com Danny DeVito

En aquesta segona part la trama es complica molt fins al punt que Danny DeVito es posarà a la pell de la Roca. Al final del primer film, quatre adolescents sobrevivien a un videojoc i aprenien una valuosa lliçó: pots ser més del que els altres esperen que siguis. Dos anys més tard, un d'ells decideix tornar a Jumanji, per aconseguir una motivació personal. Per aquest motiu els seus companys decideixen seguir-lo i ajudar-lo, però sense voler també involucren a l'avi d'un d'ells i el seu millor amic. Un cop a dins s'adonen que el joc no funciona correctament, a més els avatars que tenen són diferents que fa dos anys i alguns d'ells no s'han convertit en els protagonistes aventurers sinó en animals. Així comença una aventura a contrarellotge i amb només tres vides per sortir vius del joc.

Aquesta setmana també trobem a Eva Green dins les estrenes amb la seva nova pel·lícula 'Próxima', un film homenatge a totes les dones mares que han de sacrificar la seva vida familiar per complir els seus objectius professionals. Aquest és el cas de Sarah una astronauta, única dona dins un exigent programa que es baralla amb ella mateixa per no poder passar més temps amb els seus fills. Quan és escollida per formar part de la tripulació per passar un any a l'estació 'Proxima' arribarà el punt de caos entre mare-filla.

I per un públic valent arriba 'Navidad Sangrienta' remake del clàssic de terror de l'any 1974. Arriben les vacances de Nadal a la Universitat, per això un grup d'amics decideix preparar una súper festa de comiat. Enmig de la festa, un personatge emmascarat comença a eliminar a totes les seves companyes. A mesura que creix el nombre víctimes les noies comencen a sospitar de tots els seus amics i companys, algunes d'ells inclús sospita de l'equip docent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar