Publicitat
Publicitat

L'últim número de l'Escalenc a la venda

La roca del Cargol amb aires hivernals portada del butlletí independent cultural i informatiu d'aquests últims mesos de l'any. L'Escalenc número 427 ja està a la venda als seus punts habituals.

L'últim número de l'any de la revista l'Escalenc ja fa uns dies que ha sortit a la venda, es tracta del número 427 on la seva portada mostra una fotografia de la roca del cargol amb una forta esbotzada, una portada titulada 'Aires hivernals'. Com sempre les primeres pàgines són per l'Editorial dedicat al suplici mediàtic de la política estatal i els problemes respecte a Catalunya. Per la seva part l'alcalde Víctor Puga a l'espai full obert parla dels pressupostos municipals i els nous reptes per l'Escala. A bocins de món, Joan Barceló ens proposa un viatge personal per terres Eivissa durant l'hivern. També dins full obert trobem un escrit dedicat a l'enderroc de la casa del Passeig Lluís Albert. On el segueix la proposta de Pere Juhé i el passeig perdut de l'Escala. Lluís Ciprés proposa una reflexió amb el seu escrit Presó per castigar o per reinserir? tanca la secció de full obert l'article de Lluís Colomeda dedicat a Robert Capa: El Fotògraf inventat. Tot seguit trobem el pregó de la Festa de l'Anxova 2019, enguany signat per l'escalenca Maria Rosa Ros. 

Jordi Piqué en el seu espai l'escurça, ens porta el curs 99-00 amb un ampli recull fotogràfic, així mateix a converses radiofòniques Piqué recupera una conversa enregistrada l'any 1995 amb Miquel Nicolau, on parla de la seva gran afició: el cinema. Al resum informatiu de novembre-desembre Robert Carmona aporta detalls de les activitats més destacades i fotografies, tot dins el noticiari local. Tot seguit una secció titulada Estimem l'Escala, salvem la cultura. 

Ivan Garcia i Basili Gironès, s'ocupen dels esports detallant destacant la situació actual del futbol, bàsquet masculí i femení, tenis taula tot acompanyat d'uns breus esportius. 

A galeria d'escalencs d'ahir, d'avui i de sempre els protagonistes són Joan Payet, Joaquim Ballesta i la foto grupal cedida per Martí Sabadí. L'escalenc acaba amb l'humor de vila-mitjà, dedicat a les castanyes repartides durant el novembre. I amb la fotografia número 398 on apareixen una foto antiga de l'Hotel Mirador, avui dia Can Masset.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar