Publicitat
Publicitat

El Club Bàsquet l'Escala guanya el recurs però decideix quedar-se a Tercera Territorial

El president del Club Bàsquet l'Escala, Pep Andrades, ha anunciat que han guanyat el recurs que van posar a la Federació per la alineació indeguda que va condemnar el sènior masculí a baixar de categoria. El club va decidir no presentar-se a les promocions de descens i  abans d'iniciar la lliga, la federació els hi va donar la raó. 

El sènior masculí aquesta temporada juga al grup A de la Tercera Territorial després de perdre la Tercera Catalana als despatxos. Recordem que l'any passat, l'equip, aleshores dirigit per Albert Comas, va guanyar el Salt i va aconseguir la permanència, però un àrbitre que no era a la pista va denunciar a l'Escala per una alineació indeguda de Robert Costey. Els blaus havien de presentar-se a les promocions de descens, però com que creien que la sanció era injusta van decidir no jugar-les, una decisió que encara avui pensen que va ser la correcta. 

La resposta de la federació va arribar tard.

El club va decidir no inscriure's a Tercera Catalana perquè no tenia equip per afrontar la categoria. Aquesta temporada està servint per donar pas a la gent jove. 

Probablement haguéssin acceptat jugar a Tercera Catalana si Litus Martini i Pau Esponellà s'haguéssin quedat. Andrades sempre ha estat a favor de què Esponellà fitxés per un equip de superior categoria. 

Litus Martini ha fitxat per l'Adepaf de Figueres i Pau Esponellà pel Bisbal Bàsquet de Copa Catalunya. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar