Publicitat
Publicitat

La Coral Vergelitana omple el centre cívic del Camp dels Pilans

La Coral Vergelitana va ser la convidada aquest any per tancar les activitats culturals del Camp dels Pilans, un concert de nadal on la coral va estrenar un tema molt escalenc '23 de gener' de Josep Tero. Una adaptació molt aplaudida pel públic assistent.

Anunci 0sLa Coral Vergelitana va ser l'encarregada de posar el punt i final a les activitats 2019 organitzades per l'associació de veïns del Camp dels Pilans - Les Corts, un concert amb un bon nivell i molt ben rebut per el públic que va omplir el centre cívic del barri.  Amb aquesta proposta, els veïns donen per acabades totes les activitats de 2019, i ja treballen amb les de 2020.

Unes propostes que segurament arribaran amb cert canvis.

Pel que fa el concert, va iniciar-se amb temes lents per anar creixent de mica en mica. La sorpresa de la nit va arribar al cap de vint minuts, quan la Coral va oferir la seva adaptació del tema '23 de gener' de l'Escalenc Josep Tero. Una peça llargament aplaudida pel públic, després de l'excel·lent interpretació per part de tots els components de la coral.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar