Publicitat
Publicitat

Presenten oficialment la Penya Gironista Esquenapelats de l'Escala

La Penya Gironista Esquenapelats de l'Escala ha quedat oficialment presentada en societat. L'acte d'inauguració va ser dijous passat i va comptar amb la presència del president Delfí Gelí, els jugadors Valery Fernández i Àlex Granell i el president de la Federació de Penyes Cristóbal Sánchez. 

Arran de l'ascens del Girona FC a la Primera Divisió dos pescadors de l'Escala van començar a parlar del perquè no es feia una penya gironista al municipi. A partir d'aquí reunions, recerca d'informació i contacte amb la federació de penyes, a banda de crear una junta. 

Després d'aquesta fase inicial, la Penya Gironista Esquenapelats de l'Escala ja és una realitat. I que l'escalenc Valery Fernández debutés al màxim nivell amb l'equip gironí ha estat un gran impuls per ella. Està ubicada a carrer de Gràcia número 12, però les celebracions i els grans actes es fan al MARAM. 

L'acte d'inauguració va ser dijous passat 5 de desembre i hi van assistir el president de l'entitat Delfí Geli, el capità de l'equip Àlex Granell, l'escalenc Valery Fernández, el president de la Federació de Penyes del Girona, Cristóbal Sánchez. També representants d'altres penyes de la província i socis.

A Valery Fernández se li lliurar el carnet de soci d'honor de la penya.

Per què la penya es diu Esquenapelats? El president Enric Casadevall ens ho explica

La inauguració d'aquest espai s'havia d'haver fet a finals de la temporada passada però a causa dels mals resultats de l'equip s'ha posposat per aquesta. La penya de l'Escala és la número 22 que té el club.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar