Publicitat
Publicitat

Finalitza el cicle Un novembre per a Víctor Català

La directora teatral, Alícia Gorina tanca el cicle 'Un novembre per a Víctor Català' amb la seva conferència 'Solitud, una novel·la molt teatral'. On explica detalls del seu nou projecte i repte personal, l'adaptació de Solitud al teatre.

El cicle de conferències dedicades a Víctor Català / Caterina Albert, amb l'objectiu d'oferir una nova visió sobre l'escriptora i obrir les portes a noves i diverses lectures de la seva immensa obra, finalitzaven amb la intervenció de la directora teatral Alícia Gorina qui el pròxim any estrenarà l'adaptació teatral de Solitud al teatre nacional de Catalunya. Un projecte del qual va parlar llargament explicant detalls de la seva creació, adaptació i fins i tot fent algun espòiler del que el públic podrà veure. De moment el projecte va agafant forma i li falta l'experiència del públic fet que Alícia Gorina destacava al principi de la seva intervenció.

Solitud, l'obra més coneguda de Víctor Català li va servir a Caterina Albert per alçar la veu d'un dels personatges femenins més apassionants dins la literatura catalana. De fet l'obra va marcar la vida de la directora Alícia Gorina després de la seva primera lectura quan era adolescent, per aquest motiu Gorina està altament satisfeta de poder portar al teatre la seva adaptació.

Amb aquesta conferència, l'Alfolí de la sal de l'Escala ha acollit un total de quatre xerrades, un cicle que representa el tret de sortida de les activitats de la càtedra Víctor Català d'estudis sobre el modernisme. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar