Publicitat
Publicitat

Venjança, acció, amor i terror a la pantalla gran

La venjança de Pearl Harbor arriba a la pantalla gran amb 'Midway' el més nou del director Roland Emmerich i aquesta setmana també tornen 'Los Ángeles de Charlie' amb una versió rejovenida i molt més informàtica que la mítica sèrie. 

La cartellera s'omple de novetats, davant l'arribada del mes de desembre i les vacances de Nadal. Per aquest pont de sis de desembre, el públic podrà gaudir des d'avui de set novetats, quatre d'elles competiran fort per aconseguir el número 1 de taquilla. Tot i que ho tindran complicat per desbancar a la princesa Elsa de Frozen 2. 

Una de les més destacades de la setmana serà 'Midway' film bèl·lic de Roland Emmerich, que omplirà la pantalla d’explosions, emocions fortes, molts efectes especials i espectacle. Com indica el seu nom, la pel·lícula està basada en els fets que van passar a la Batalla de Midway, la qual va tenir lloc l’any 1942 i va suposar un canvi decisiu en el transcurs de la Segona Guerra Mundial. 

La pel·lícula segueix la línia dels films d'Emmerich amb grans noms dins el seu repartiment com  Ed Skrein, Woody Harrelson, Patrick Wilson, Luke Evans, Aaron Eckhart, Nick Jonas, Mandy Moore o Dennis Quaid . Tots ells interpretant personatges reals que van tenir un paper clau en el desenvolupament de la batalla. Després del devastador atac a Pearl Harbor el qual va suposar la destrucció de gran part de la flota dels EUA, l’armada imperial japonesa prepara un nou atac. Però l'almirall Nimitz i Dick Best , el millor pilot de l'armada americana, preparen un contraatac contra la flota nipona. Els dos exèrcits es trobaran a la remota illa de Midway per posar a prova la seva potència i decidir el futur del món.

I no deixem l'acció però si canviem d'estil, després d'una sèrie de televisió als anys 70 i dues pel·lícules que van aconseguir més de 260 milions d'euros arreu del món , els àngels de Charlie tornen a la pantalla gran. Ho fan sota la direcció d'Elizabeth Banks acompanyada dels àngels Kirsten Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska.

El film tindrà una trama plena d'acció en clau femenina, així seguim a una jove enginyera que ha desenvolupat una perillosa tecnologia. L'agencia Townsend, assigna dues agents per ocupar-se del cas i així començarà un trama de conspiracions molt perilloses i plena d'acció.Pel que fa a la banda sonora, la melodia essencial li trobarem però també gaudirem de tres dones, en aquest cas Ariana Grande, Lana del Rey i Miley Cyrus han unit forces i veus en una sola cançó la qual serà el tema principal del film. 

Helen Mirren i Ian McKellen són els protagonistes de 'La gran mentira' on un estafador professional posarà el seu punt de mira en una vídua adinerada. Però el seu objectiu principal passarà a segon terme quan s'enamora d'ella. Però a vegades totes les aparences enganyen i veurem qui estafa a qui.

El director Fernando González Molina va arrassar la taquilla l'any 2010 amb l'adaptació cinematogràfica de '3 metros sobre el cielo'. No li va anar tan bé amb 'El guardián invisible' adaptació d'un altre best-seller de Dolores Redondo, tot i això ara ens porta la segona entrega de la trilogia 'Legado en los huesos' i també s'ha confirmat la seva tercer entrega 'Ofrenda a la tromenta', ja que els rodatges s'han encadenat.

Després d'un any de resoldre els crims del Valle de Baztán, Amaia Salazar tornarà a vestir l'uniforme de policia després de donar a llum al seu fill. Però la vida de la inspectora es tronarà a veure alterada per un inesperat succés: el suïcida de diversos presos que deixen una única paraula escrita 'Tarttalo' un monstre mitològic de la zona. Amb les morts i la profanació d'una església apareixen uns ossos d'un nadó que segons l'ADN estan relacionats amb Amaia Salazar. Un cas difícil de resoldre però no serà impossible per la inspectora Salazar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar