Publicitat
Publicitat

Les obres dels pressupostos participatius començaran el gener

El proper mes de gener es començaran a executar els 11 projectes guanyadors dels pressupostos participatius. Segons les previsions estaran acabats en tres mesos, abans de Setmana Santa.

A finals de 2018 es va celebrar el segon procés de pressupostos participatius de l'Escala, amb una assignació total de 400mil euros.Els 11 projectes guanyadors es van aprovar oficialment a principis de 2019.D'aquests 4 estan considerats d'obra major, ja que superen els 50mil euros i s'ha hagut de fer concurs per adjudicar les obres, cosa que ha passat aquesta setmana.L'execució començarà el mes de gener.Els altres 7 projectes són de menys envergadura i també començaran el mes de gener, entre ells, per exemple, la instal·lació de senyal WIFI en equipaments municipals.Se'n posarà al camp de futbol, al pavelló, a la piscina i a la sala polivalent.

L'ajuntament està satisfet per la participació a les dues edicions dels pressupostos participatius celebrades fins ara, però es creu que s'han de reformular abans d'engegar una tercera edició.Pel 2020 la participació ciutadana en les decisions municipals es centrarà en el POUM.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar