El sènior masculí guanya per un tir lliure quan faltaven dècimes de segon (73-72)

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala supera el Santjoanenc en un final vibrant. Quan faltaven deu segons de partit, el resultat era d'empat a 72 i la pilota la tenia l'equip escalenc. Els visitants quan faltaven quatre dècimes van fer falta a Albert Comas i va tenir tirs lliures. Va fallar el primer però no el segon.

El sènior masculí del CB l’Escala guanya en el darrer sospir. Quan faltaven 4 dècimes, el Santjoanenc va fer falta a Albert Comas. El resultat 72 a 72. Si fallava els dos, pròrroga. Finalment, va fallar el primer però va anotar el segon. I els visitants van intentar un triple a les últimes dècimes de segon però la pilota va anar fora. Marcador final: 73 a 72. Quarta victòria de la temporada.

Els blaus van tenir un mal primer quart. Robert Costey va fer un triple i posava el 3 a 0 en el marcador. Posteriorment, 11 punts seguits dels visitants, fins que Ivan Lòpez trencava la mala ratxa i feia el 5 a 11. Els primers deu minuts, l’Escala va perdre 16 a 25. Però en el segon la cosa ja va canviar. El marcador: 30 a 32. En el tercer quart, després de molt de temps, els de Goran Minic es posaven per davant amb el triple d’Arnau Costey només començar la segona part. El tercer període va completar-se amb el 52 a 53. I el darrer quart, Pau Valls va fer 8 punts i Miquel Martí 5 vitals per aspirar a la victòria. Quan faltaven deu segons de partit, el resultat era de 72 a 72. Van fer falta a Albert Comas i va anotar el segon i no el primer. El punt va servir per aconseguir la victòria.

Els tres màxims anotadors de l'Escala: Miquel Martí amb 18 punts, Pau Valls amb 12 i Albert Comas amb 11.