Publicitat
Publicitat

30 comerços de la UBET fan descomptes pel Black Friday

Una trentena de comerços agremiats a la UBET ofereixen aquest cap de setmana descomptes d'entre un 15 i un 30 per cent dins la campanya del Black Friday. A més, es sortejaran vals de compra per un valor total de 500 euros.

Black Friday és l'etiqueta comercial d'origen anglosaxó que ha arrelat més ràpid al nostre entorn. Als Estats Units es coneix com a Divendres negre el dia que inaugura la temporada de compres nadalenques amb significatives rebaixes en moltes botigues detallistes i grans magatzems. És l'endemà del Dia d'Acció de Gràcies, el qual se celebra el quart dijous del mes de novembre.A l'Escala, ja fa uns anys que la UBET s'ha afegit a una campanya que s'ha generalitzat arreu del món occidental. I la trentena de comerços que s'hi han afegit fan constatar que la idea ha arrelat també a casa nostra. D'avui fins diumenge, ofereixen descomptes que van del 15 al 30 per cent del cost de la compra.

Tots els comerços que participen a la campanya estan identificats amb un rètol al seu aparador. I tots disposen d'una bústia. Els compradors que hi dipositin el tiquet de compra amb el seu nom entraran en un sorteig en el qual poden guanyar una compra gratuïta equivalent al cost de la compra que acaben d'efectuar. 

Aquesta és la contribució del comerç local al cicle nadalenc que comença, de fet avui mateix amb l'encesa de la il·luminació nadalenca i la benvinguda al Tió que s'instal·larà al peu de l'arbre que hi ha a la plaça de l'església. Una de les aportacions de la UBET a generar ambient nadalenc és el fil musical que sonarà als carrers més cèntrics del nucli, la mateixa zona que l'any passat afegint-hi el tram final del carrer de Gràcia. Des d'avui i fins el dia de Reis hi sonarà música animada amb presència creixent de nadales com és ens acostem a aquestes festes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar