Publicitat
Publicitat

Bus de l'Escala als premis Capital de la Sardana 2019

Els Premis Capital de la Sardana 2019 tenen un clar caràcter escalenc: medalla al Mèrit de la Dansa per a Josep Clos i Premi a la Continuïtat per a l'Agrupació Avi Xaxu. I per a seguir la festa de lliurament dels premis, s'ha organitzat un bus des de l'Escala per anar-hi.

El dissabte 14 de desembre es celebra a Perpinyà, Capital de la sardana de 2019, la festa de lliurament dels premis anuals de la sardana. Una celebració que tindrà lloc al Teatre de l'Arxipèlag, amb actuació de la cobla Mil·lenària i presentació de la Guia Sardanista 2020. En l'apartat de lliurament de premis, dos d'ells tenen un perfil ben escalenc: Medalla al Mèrit de la Dansa per a Josep Clos i Blanco; i premi a la Continuïtat per a l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu.

És per això que s'ha organitzat un bus per a assistir a la festa. A un preu de 17 euros, preu que inclou el viatge amb bus i l'entrada a l'acte oficial, tots aquells qui ho desitgin poden inscriure's contactant amb l'Agrupació sardanista o amb el grup de danses La Farandola del CER. L'autocar sortirà a dos quarts de tres de l'Escala. La tornada es calcula pels volts de les vuit del vespre. Les places son limitades a l'aforament de l'autobús.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar