Publicitat
Publicitat

Arriba el Nadal als cinemes

A les portes del mes de desembre arriben les primeres pel·lícules de temàtica nadalenca. Entre elles, Las Christmas, catalogada com la comèdia romàntica d'aquest Nadal. 

Arriba als cinemes 'Last Christmas', un film inspirat en la música de George Michael i Wham. La trama gira a l'entorn d'una dona jove que sol prendre les decisions menys encertades .El seu darrer error ha estat acceptar una feina com a Elf de Santa Claus a un centre comercial.De sobte coneix un jove que li canvia per complet la vida, però ella pensa que és massa bó i no creu que sigui real.

A 'Puñales por la espalda' troben mort un novel·lista de renom a la seva mansió després de complir 85 anys.Un detectiu incisiu és l'escollit per resoldre el misteri.Entre la família del difunt es troba amb una trama de pistes falses i mentides que haurà de  descobrir per saber la veritat.

Per  'La hija del ladrón' Greta Fernández va guanyar la Concha de Plata com a millor actriu al festival de San Sebastián.El film parla de Sara, una dona que ha estat sola tota la vida.Té 22 anys i una criatura petita i el seu desig és formar una família normal amb el seu germà petit i el pare del seu fill.De cop, el seu pare, des de feia anys a la presó, torna a casa i vol formar part de la seva vida.Sara sap que serà un problema i decideix allunyar-lo d'ella i del seu germà.

Helen Mirren i Ian McKellen són els protagonistes de 'La gran mentira', un drama dirigit per Bill Condon.Ens presenta un estafador professional que de sobte es troba amb la sort en conèixer a una vídua rica a qui poder estirar el màxim de diners.Junts comparteixen una vida aparentment tranquil·la, pròpia d'una parella de jubilats.El que li sorprendrà és que acaba cuidant de la dona i cada vegada li serà més difícil tirar endavant l'estafa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar