Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala juga contra el Tona i el CER l'Escala es desplaça a Sevilla

El FC l'Escala fa un mes que no suma tres punts seguits i ha anat perdent posicions. Ens els últims quatre partits: tres derrotes i un empat. Els de Sepu aquesta jornada tenen cita contra el Tona, un rival que no guanya des de finals de setembre. 

El FC l'Escala diumenge a les 4 juga contra el Tona després de perdre a Riudarenes. El pròxim rival de l'Escala trepitja el descens des de fa jornades mentre que els de Sepu tenen la plaça de promoció de descens a tres punts. 

Des del 29 de setembre que l'equip de Lluís Padrós no guanya. Va ser a casa contra el Parets per 2 a 0. Per la seva banda, l'Escala no suma tres punts seguits des de fa un mes a Palamós. En els últims enfrontaments: tres derrotes i un empat.

En bàsquet, el sènior masculí dissabte a 1/4 de 7 de la tarda té compromís a casa contra el Santjoanenc després de perdre a Sant Hilari. I el sènior femení també dissabte, però a 2/4 de 9, té cita a Fontajau, la pista del líder de la Tercera Catalana. 

En tennis taula, el CER l'Escala diumenge a les 12 juga contra l'Híspalis de Sevilla. Tots dos equips tenen 5 punts, el descens el tenen a 2. L'equip escalenc es troba en el seu millor moment, ja que ha sumat 5 punts dels 6 possibles en els tres últims enfrontaments.

I acabarem explicant-vos que s'ha ajornat la lliga americana de pàdel masculí que s'havia de disputar aquest dissabte al matí a les instal·lacions del Club Tennis l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar