Publicitat
Publicitat

Encesa dels llums de Nadal i mig centenar més d'activitats

Demà es fa l'encesa de la il·luminació nadalenca de l'Escala i la rebuda al tió. Amb aquesta activitat s'obre tota una programació especial de quasi mig centenar d'activitats especials entre música, teatre, gastronomia, tradició i solidaritat.

L'Ajuntament de l'Escala ha presentat avui el tríptic "Viu la màgia del Nadal a l'Escala - Tot un mar d'emocions!" on s'hi relacionen el quasi mig centenar d'actes que tindran lloc entre l'encesa dels llums de Nadal i la cavalcada de reis.

L'estrena d'aquest cicle serà un any més l'acte d'encesa de la il·luminació nadalenca i la benvinguda al Tió, demà a un quart de sis, des de la plaça de l'Ajuntament. Acte arrodonit amb cantada de nadales a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música El Gavià.El cap de setmana llarg de la Puríssima torna el Mercat de Nadal amb una vintena de parades d'artesania i entitats locals, amb tallers complementàries d'Scrap, o una ballada de swing nadalenc. I, com a novetat, coincidint amb la campanya per a l'eliminació de bosses de plàstic d'un sol ús, s'ha demanat als responsables de totes les parades que no utilitzin aquest tipus de bosses durant el Mercat.

El mateix cap de setmana comencen les quines al CER, el concurs de dibuix, les dues primeres cantades de nadales i dos concerts de clàssica a l'Alfolí. Per aquestes festes, la Mostra de Cuina de Nadal compleix 25 anys, mantenint el seu format tradicional, on cuiners professionals i cuiners aficionats a la cuina de l'Escola Empúries. La Mostra es complementarà amb tallers de temàtica nadalenca que es faran a la biblioteca. Fins a la diada de Reis, se succeïran les representacions dels Pastorets, els concerts de Nadal de les escoles i l'institut, la festa del cagatió, el parc infantil de Nadal, la Mostra d'Artistes Escalencs, el ball de Cap d'Any o l'Aplec del Sol Ixent, fins a quasi mig centenar d'activitats per a grans i petits.

D'entre tota la programació, una altra novetat serà el concert solidari "Music for food" que promou la UBET. Serà un concert del grup "The Band". El concert es farà a la Sala Polivalent el dissabte 21 i la idea ésque en lloc de pagar entrada, els assistents portin un quilo d'aliments o joguines per ajudar aquells qui ho necessiten.També és responsabilitat de la UBET l'ambientació musical que sonarà pels carrers més comercials del nucli.

Una altra de les novetats és el concert solidari "Music for food" que ha organitzat la UBET on



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar