Publicitat
Publicitat

Xerrada sobre intel·ligència emocional a l'Escola l'Esculapi

L'Escola l'Esculapi obre a pares i mares i a públic en general la formació sobre intel·ligència emocional que han fet aquest curs els professionals del centre. La biblioteca de l'escola es va omplir ahir per escoltar el psicòleg Alexandre Maset.

El claustre de l'Escola l'Esculapi ha seguit aquest primer trimestre un curset sobre intel·ligència emocional, faceta que s'ha considerat important per a la formació dels professionals del centre, a l'hora d'entendre i acompanyar els alumnes. Com a cirereta final del curset s'ha considerat oportú fer una sessió oberta als pares i mares del centre i al públic en general. La sessió va tenir lloc ahir a la tarda, va anar a càrrec del psicòleg Alexandre Maset, assessor familiar i psicoterapeuta infantil-juvenil  amb més de 10 anys d'experiència en programes de salut i escola i d'acompanyament a joves.

A la xerrada d'ahir, Maset va donar certes pautes d'actuació per als pares i mares que omplien la biblioteca del centre. Sobretot, comentava, en un temps de superabundància d'informació a través de tot tipus de plataformes tecnològiques, una de les tasques principals dels pares és ser presents, fer un bon acompanyament en el creixement dels fills.

Des de l'escola, es veu amb gran satisfacció l'èxit de l'experiència, donada la gran afluència que ha tingut aquesta xerrada.

L'acte era obert a tothom i, vist l'èxit de convocatòria, és molt probable que tingui continuïtat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar