El sènior femení perd contra el Lloret però guanya davant la Vall d'en Bas

El sènior femení del CB l'Escala aquest cap de setmana ha perdut contra el Lloret (60-68) però ha guanyat davant la Vall d'en Bas (53-50) en un final agònic. Les blavetes van notar la baixa d'Anna Casabella que va ser desqualificada davant el Lloret quan faltava poc pel descans. Diumenge no va poder jugar.

Cap de setmana de 50%. El sènior femení del Club Bàsquet perd contra el Lloret i guanya davant la Vall d’en Bas en un final agònic. Les de Susi Martí cedien 60 a 68 contra el Lloret i s’imposaven 53 a 50 a la Vall d’en Bas.

En el partit de dissabte contra el Lloret, el partit va començar a fer pujada quan Anna Casabella va ser desqualificada. No va poder jugar la segona part ni tampoc diumenge contra la Vall d’en Bas. Els resultats dels quarts: 12 a 11, 27 a 24, 45 a 49 i 60 a 68. La màxima anotadora de l'Escala va ser Laia Cuspinera amb 13 punts.

I el duel contra la Vall d’en Bas va ser molt ajustat. Hi va haver un moment però que l’Escala perdia de 9 en el quart quart (37-46), però va anar eixugant la diferència amb dos triples seguits d'Anna Ferrer. La remuntada va ser començar amb els dos punts d'Eva Guinart. Del 49 a 50 es va passar al 51 a 50. I posteriorment Laia Cuspinera va rebre falta i va materialitzar els dos tirs lliures posant el definitiu 53 a 50. La dorsal 4 volia fallar el segon tir però el va acabar anotant. Va demanar disculpes.

I la Vall d’en Bas en els últims 4 segons va fallar un triple.

Les escalenques amb la derrota contra el Lloret i la victòria davant la Vall d'en Bas ocupen la novena posició de Tercera Catalana amb un total de 12 punts