El FC l'Escala cau contra el Girona per (3-0)

El FC l'Escala perd 3 a 0 al camp del líder Girona B i cau a la onzena posició del grup 1 de la Primera Catalana abans d'enfrontar-se a dos equips de la part baixa com són el Tona i el Parets. Aquesta jornada, el banyolí Ignasi Massó ha reaparegut després de la lesió que es va fer el setembre a Rubí.

És la derrota més amplia de la temporada. El FC l'Escala perd al camp del líder per 3 a 0. El Girona B va fer els tres gols a la primera part.

Només començar el derbi gironí, els d'Axel Vizuete trencaven l'empat a 0 amb un gol en pròpia porteria de Pau Ribas.

En el minut 32, el 2 a 0. Aquesta vegada la diana la va fer Pau Resta en la sortida d'un corner.

I en el 34, Ferran López feia el 3 a 0 definitiu amb un xut amb el peu esquerre.

La bona notícia de la jornada és que Ignasi Massó va estar convocat i a més va jugar tota la segona part.