Publicitat
Publicitat

El cadet femení de bàsquet guanya el duel de líders davant el Fornells (72-68)

El Cadet femení del CB l'Escala supera el Fornells en el duel de líders (72-68). El partidàs de la jornada es va jugar en pista petita i va ser molt emocionat. L'equip escalenc, que és dirigit per Anna Casabella, és el líder invicte de la seva competició i és un dels candidats per guanyar la lliga. 

L'any passat van proclamar-se campiones i aquest curs ho volen tornar a repetir. El cadet femení del CB l'Escala segueix comptant els partits per victòries. 9 de 9. El duel de líders d'aquest cap de setmana entre l'Escala - Fornells va acabar amb victòria anxovera. El marcador 72 a 68. Els dos equips arribaven a la cita amb 8 victòries consecutives i un d’ells havien d’encaixar la primera derrota del curs. 

Finalment, després d’un enfrontament vibrant, l’equip escalenc dirigit per Anna Casabella, va emportar-se el triomf. Per cert, el partit es va jugar a la pista petita. 

Les escalenques amb aquest resultat segueixen primeres de la competició Promoció Nivell B 1a fase grup 2.El marcador 72 a 68. L'equip no es cansa de guanyar.

En el cadet femení A hi juguen entre d’altres Núria Mitjanas, Berta Escat, Judit de Paz, Paquita Mballo, Abril Espinal i Lola Graboleda. L’equip voldrà aconseguir el 10 de 10, la pròxima jornada a la pista de l’Onyar, vuitè classificat. La pròxima jornada, l'Escala es desplaça a la pista de l'Onyar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar