Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala visita el camp del Girona B i el CER l'Escala se la juga contra el Leganés

El FC l'Escala disputarà la dotzena jornada del grup 1 de Primera Catalana a l'estadi del Girona B, el líder de la categoria. Els gironins tenen 15 punts més que els escalencs. També aquest cap de setmana serà important pel CER l'Escala, dissabte rep la visita del Leganés, rival directe de la part baixa de la taula.

El FC l'Escala diumenge a les 12 del migdia es desplaça a Riudarenes per enfrontar-se al líder del grup 1 de la Primera Catalana, el Girona B d'Axel Vizuete. Després d'empatar contra el Vic a 1, els escalencs tenen ganes de tornar a sumar. Els gironins tenen 28 punts, l'Escala 13. El curs passat, Botxi i Pau Ribas jugaven amb l'equip gironí.

Qui també tindrà un partit molt important és el juvenil, que després de superar el Base Roses, visita el Banyoles, un rival directe de la part alta. Els de Botxi Minic tenen l'objectiu de conservar la primera posició del grup 13 de Primera Divisió.

En tennis taula, el CER l'Escala dissabte a les 5 rep la visita del Leganés després d'empatar a 3 contra el Burgos. Els escalencs amb els tres punts que tenen ja no trepitgen el descens. El Leganés sí, perquè té 2 punts.

I en bàsquet, el sènior femení jugarà dos partits a casa aquest cap de setmana. Dissabte a les 4 té compromís contra el Lloret i diumenge a 2/4 de 6 recuperen l'enfrontament que es va ajornar contra la Vall del Bas. I pel que fa al sènior masculí, dissabte a les 6 juga a la pista del Sant Hilari. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar