Publicitat
Publicitat

La Fundació Víctor Mora proposa 'De Víctor a Víctor' en lloc del concurs de Narrativa Breu

Enguany la Fundació Víctor Mora no ha convocat el concurs de narrativa breu. Al seu lloc proposa un gruix d'activitats per aquest dissabte que posaran sobre la taula la relació entre Víctor Mora i Víctor Català. Es presenta sota el títol 'De Víctor a Víctor'.

La Fundació Víctor Mora ha decidit que aquest 2019 no es celebri el tradicional concurs de narrativa breu.Afers interns a la fundació han fet impossible tirar endavant el concurs.En lloc del concurs la proposta és 'De Víctor a Víctor) un conjunt d'activitats, que es faran dissabte al migdia, que mostraran la relació entre  Víctor Mora i Víctor Català, i que volen ser un homenatge a l'escriptora escalenca.

Les activitats començaran a un quart de dues del migdia, just al final de la ruta Víctor Català que es fa dissabte al matí,  amb una xerrada a càrrec de la filòloga Anna Almazán, que posarà en el context de l'època 'La Infanticida', el monòleg de Víctor Català que va generar molt enrenou.Les activitats continuaran amb la lectura íntegre de 'La Infanticida', que mostrarà als assistents la força d'aquest monòleg.

Les activitats es tancaran amb una copa de cava-vermut per tots els assistents.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar