Publicitat
Publicitat

Gabri Maragall parla de la situació del Porqueres, de David Puig i d'Ayoub Haiba

El Porqueres de l'escalenc Gabri Maragall és segon del grup 1 de Segona Catalana i té la primera plaça a un punt. Inici molt diferent al de l'any passat, ja que va guanyar tres enfrontaments i en va perdre 8 en les onze primeres jornades (9/33). Aquesta temporada: set victòries, dos empats i dues derrotes (23/33). 

A un punt de la primera posició. El Porqueres de l'escalenc Gabri Maragall és segon del grup primer de la Segona Catalana amb 23 punts. La primera plaça, actualment i des de fa jornades, la ocupa el Sant Feliu de Guíxols de Toni Sánchez. Inici molt diferent respecte al curs anterior, on els porquerencs en els primers onze partits van encaixar vuit derrotes. Només tres victòries. O el que és el mateix 9 punts dels 33 possibles. Aquest curs res a veure, han sumat 14 punts més i això que ja ha jugat contra Bosc de Tosca (0-0), Guíxols (1-1) i Bescanó (2-1)

A les files del Porqueres aquest any hi trobem el davanter escalenc David Puig, que aquest estiu ha decidit desvincular-se del Viladamat de l'anxover Xavi Carmona. Puig el curs passat va fer 25 gols amb els viladamatencs, ara amb el nou equip encara no s'ha estrenat.

I un dels jugadors que l'exercici anterior jugava a Porqueres però que aquest any juga a l'Escala és Ayoub Haiba, el dorsal 21 blaugrana. 

Recordem que l'Escala es va proclamar campió del grup 1 de Segona Catalana perquè el Porqueres va vèncer en el darrer segon el Bescanó per 3 a 2. I precisament també aquest cap de setmana, l'equip de Gabri Maragall ha tornat a guanyar el Bescanó a casa, aquesta vegada per 2 a 1.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar