Publicitat
Publicitat

Bona valoració del 'Jo sóc Empordà'

Els consell comarcals de l'Alt i el Baix Empordà han sumat esforços per potenciar els valors que els uneixen. El resultat n'és la campanya 'Jo sóc Empordà', una iniciativa molt ben valorada des de l'Escala.

Anunci 0s

Els consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà van oficialitzar dijous passat la posta en marxa de la campanya 'Jo sóc Empordà' .L'Objectiu és que els dos ens comarcals sumin esforços per promocionar valors que comparteixen , com la cultura, el patrimoni o el territori.No es tracta només de fomentar el turisme, sinó de crear vincles amb tots els sectors i projectes treballant tenint molt en compte la qualitat o la sostenibilitat.Per fer-ho s'ha crfeat un lloc web on empreses i particulars es poden donar d'alta, i rebre informació i material.Des de l'Escala es veu amb molts bons ulls.Els dos consells comarcals creuen que la campanya 'Jo sóc Empordà' és una molt bona iniciativa de la que només en poden sortir iniciatives que beneficien a les dues parts.

La presentació de la campanya #JosocEmpordà es va fer a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar