Publicitat
Publicitat

Només falten dos dies per al Gran Recapte d'Aliments

Dos dies per al Gran Recapte d’Aliments. L’àrea de Serveis socials coordina un equip de desenes de voluntaries que recolliran aliments en els vuit supermercats de l’Escala. Aquest any es fa molt d’incís en el cacau, oli i llaunes de conserva.

Tots els supermercats de l'Escala col·laboraran un any més en el Gran Recapte d'Aliments. Una iniciativa del Banc d'Aliments amb la voluntat de recopilar productes bàsics d'alimentació per poder distribuir posteriorment al llarg de l'hivern a aquelles persones més necessitades. En el cas de l'Escala la iniciativa es coordina des de l'àrea de serveis socials de l'Ajuntament, que ja fa dies que s'està preparant per a la intensitat d'una campanya com aquesta, en la qual es compta amb la participació de desenes de voluntaris.

Els productes que es demanen cada any són productes de caducitat llarga, si bé enguany es fa especial esment en les necessitats de cacau, oli i llaunes de conserva.

Fins l'any passat, també participava en el recapte l'església evangèlica El Remanente. Aquest any, la recollida en tots els supermercats és coordinada des de Serveis Socials.

El Recapte es fa divendres a la tarda i tot el dissabte.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar