Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala de tennis taula surt del descens a Burgos (3-3)

El CTT CER l'Escala ja no trepitja el descens de la Superdivisió Masculina després d'empatar a 3 a Burgos. És la primera vegada que l'equip escalenc no trepitja la zona vermella. El pròxim rival és el Leganés, un rival directe que debuta aquest any a la categoria, i que visitarà la sala polivalent aquest dissabte. 

Per primera vegada, el CTT CER l'Escala surt de la zona de descens. L'empat a 3 a Burgos i la victòria a casa contra el San Sebastián de los Reyes han estat vitals per allunyar-se de la zona vermella. El jugador de Taiwan, Chih-Wei Yeh, va fer dos punts i el rus Maxim Chaplygin en va fer un. El figuerenc, Sergi Grau, que era el tercer jugador, es va quedar sense puntuar. La pròxima jornada serà contra el Leganés, rival directe.

En pàdel, l'equip femení del Club Tennis l'Escala aconsegueix la tercera victòria en el tercer partit. Les de Sergi Pujol aquesta jornada han superat al Costa Brava B per 1 a 2. Recordem que han guanyat contra el Girona B per 1 a 2 i Aro A per 2 a 1. 

En tennis, l'infantil femení guanya el segon partit del curs en el segon enfrontament. Julia Puga, Carla López i Julia Maynar aquesta vegada han superat a la còmodament a l'Olot B per 4 a 0. El primer enfrontament que van jugar va ser a Platja d'Aro i van vèncer també per un clar 1 a 3. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar